HogarCrianza de los hijos → Foto dels quatre fil...

Foto dels quatre fills d'Alberto de Mònaco junts per primera vegada deixa veure quina és la seva veritable relació

Per primera vegada els quatre fills d'Alberto de Mònaco van posar junts i van evidenciar que es porten molt bé, malgrat la diferència d'edat. La responsable de la fotografia publicada en xarxes és la filla gran del príncep, Jazmín Grace Grimaldi, qui va posar al costat dels| seus germans en una imatge inèdita.

La jove de 28 anys ha volgut fer balanç del ja passat any 2021, a través d'un muntatge d'imatges que ha penjat a la xarxa. Entre elles, apareix una instantània on els quatre fills d'Alberto de Mònaco posen, somrients i còmplices, davant de la càmera, i semblen portar una molt bona relació. Jazmin Grace, Alexandre, Jacques i Gabriella posen a l'aire lliure asseguts en un banc i, per la vestimenta, podria tractar-se d'una imatge presa l'estiu passat, quan Jazmin va estar a Mònaco per celebrar la majoria d'edat del seu germà. Alberto de Mònaco, abans de contreure matrimoni amb la princesa Charlene el 2011, i abans del naixement dels seus bessons Jacques i Gabriella el 2014, tenia ja dos fills: Jazmin Grace Grimaldi, que actualment té 28 anys, i Alexandre Grimaldi-Coste, que té 18 anys.

Fills d'Alberto de Mònaco

Foto dels quatre fills d'Alberto de Mònaco junts per primera vegada deixa veure quina és la seva veritable relació

Jazmín Grace Grimaldi és producte del festeig que l'Alberto de Mònaco va mantenir el 1991 amb la nord-americana Tamara Rotolo, una cambrera que durant unes vacances a Montecarlo va conèixer el príncep i va començar un romanç amb ell. La relació va durar tot just dues setmanes, però nou mesos després va néixer Jazmin a Califòrnia, els EUA Jazmin Grace van haver d'esperar 14 anys a què el llavors hereu del tron es decidís a reconèixer-la com a filla. La jove compta amb una habitació pròpia a palau i té bona relació amb l'esposa del seu pare, la princesa Charlène, i amb els seus germans, els prínceps Jaume i Gabriela. La primogènita d'Albert II ha intentat explotar el talent creatiu que li ve sens dubte de la seva àvia paterna, Grace Kelly, i destacar al món del cinema i la música.

Alexandre Coste, l'altre fill il·legítim d'Alberto de Mònaco, va néixer el 24 d'agost de 2003 a París, com Éric Alexandre Stéphane Tossoukpé. Va ser la seva mare, l'exhostessa Nicole Coste, qui va canviar el seu cognom a Coste un any després del naixement, i no va ser fins al 6 de juliol de 2005 quan Albert II va confirmar la paternitat del nen. "Està molt ben cuidat (...) Tindrà tot el que necessita i ho veuré amb la freqüència més gran possible", va declarar llavors sobre la relació amb el seu fill. Alexandre manté un perfil baix a l'hora de fer aparicions públiques, i la seva vida passa més desapercebuda. El jove sol passar els seus estius per la Costa Blava en companyia de la seva mare.

Charlene i Alberto de Mònaco/ Instagram

Els dos germans, reconeguts legalment per Alberto de Mònaco com a fills seus, estan exclosos de la línia successòria monegasca segons dicta l'article 10 de la Constitució de Mònaco, que estableix que només els descendents "directes i legítims" del monarca poden heretar el tron. Tanmateix, tant Jazmín com Alexandre sí que poden accedir a l'herència del seu pare, que és una de les més grans d'Europa.

Etiquetas: 

Categoría

Artículos calientes

  • 07/02/2022
  • 02/02/2022
  • 15/02/2022
  • 30/01/2022
  • 07/02/2022
  • 01/02/2022
  • 31/01/2022
  • 05/02/2022